Novapost

nov34
1

Așa se va întoarce dragostea la tine

A trecut deja ceva timp. Nici nu-ți mai poți aminti despre timpurile când nu erai singură. Da, poate ai ieșit la întâlniri și ai avut parte de sex ocazional, dar nu ai avut o relație adevărată de ceva timp. Sunt ca niște amintiri plăcute, îndepărtate, și nimic mai mult.

De fiecare dată când ai întâlnit o persoană nouă, aveai senzația că poate îți va provoca emoțiile pe care le aveai față de dragostea ta pierdută, dar nu a fost să fie.

Acum totul e diferit. Nu mai există îndrăgostirea nebună de care ai avut parte în tinerețe. Dacă cineva ți-a și plăcut, începi, practic automat, să-i cauți neajunsurile.

Chiar și atunci când te simți bine singură, simți, undeva în adâncul sufletului, că vrei ceva mai mult.

Ești pur și simplu blocată. Iar când asta se întâmplă, oamenii încep să se gândească. Să se gândească cum e să fii parte din viața cuiva, iar acel cineva să fie parte din viața ta.

Începi să te gândești, cum e oare când cineva îți sună și te întreabă cum a fost ziua ta – cineva cine nu ți-e rudă sau prieten.

Începe să-ți fie dor de contactul fizic intim, care se întâmplă atunci când persoanei date nu îi e indiferent de sentimentele tale și unde poate duce acest contact.

Vrei să simți asta față de cineva, așa cum o fac perechile de pe stradă, cum o făceau și poate încă o fac părinții tăi, sau cum o fac eroii comediilor romantice.

Începi să uiți ce e dragostea.

Nu-ți amintești ce e dragostea și ce înseamnă să o simți față de cineva. Și de asta ți-e foarte greu să te îndrăgostești. E greu, pentru că începi să te întrebi ”De ce m-am îndrăgostit de acea persoană?” Începi să te gândești, dacă există vreun sens în dragostea voastră.

Se spune că e mai bine să iubești și să pierzi, decât niciodată să nu iubești.

La început te gândești că, dacă tot ieși la întâlniri, nu e totul pierdut. Dar, când nimic nu se primește, începi să crezi că nu ești destul de drăguță, sportivă, frumoasă, sexuală, sau pur și simplu că nu ești destul de bună. Și asta pentru că nu poți găsi alte motive, de ce nu ți se primește nimic cu nimeni.

Dar problema nu e în tine. Tu știi că ești destul de bună pentru cineva pe care încă nu l-ai întâlnit. Sau l-ai întâlnit, dar încă nu e timpul să fiți împreună. Sau pur și simplu nu ești în cea mai bună formă, și ai timpul să te îmbunătățești și să mai încerci odată.

Dragostea se va întoarce. La sigur se va întoarce. Doar trebuie să mai aștepți puțin.

Urmărește-ne pe Facebook pentru cele mai bune articole


Previous Post

Next Post