Novapost

3 (1)

Bărbați! Femei! Nu toți pot fi bărbați. Nu toate pot fi femei

Unde sunt bărbații de altădată? Bărbații care dăruiau flori şi emanau încredere. Bărbații care luptau pentru femeia lor. Bărbaţii amabili care sărutau mâna domnişoarei şi o invitau la primblare atunci când apunea soarele. Bărbații care îşi cereau permisiunea să fumeze în prezența fetei. Bărbații atenți, iubitori, educați, îngrijiți la chip și deschiși sufletește. Bărbații puternici care ştiau ce vor de la viață. Bărbații care nu-şi permiteau să-şi bată joc de sentimentele unei fete, dacă nu aveau intenții serioase. Bărbați care ştiiau să iubească.

Unde sunt femeile modeste? Femeile care ştiiau când să vorbească şi când să tacă. Femeile grațioase şi sincere. Femeile care aveau calități şi valori. Femeile care nu-şi perdeau demnitatea pentru nişte țoale sau excursii. Femeile deştepte. Femeile care trăiau fiecare etapă a vârstei frumos, nu se grăbeau. Femeile naturale, simple. Femeile frumoase sufleteşte. Femeile care ştiau să iubească.

Unde au dispărut femeile şi bărbații de altădată? Sau nu mai sunt la modă? Tu fii femeie, femeie adevărată.Tu fii demnă! Fii și tu bărbat. Fii puternic. Fii educat.

via

Urmărește-ne pe Facebook pentru cele mai bune articole


Previous Post

Next Post