Descriu aceste sfaturi în detaliu în cartea mea,

Sensul vieții dă sens vieții noastre De aceea suntem aici,

Este o întrebare filosofică despre existență, în general, sensul vieții poate fi exprimat și în întrebări precum de ce suntem aici despre ce este vorba despre viață sau care este sensul existenței mulți oameni caută sensul vieții pentru viață în zadar, cei norocoși o găsesc.

El significado de la vida da sentido a nuestra vida es por eso que estamos aquí,

Și despre fiecare persoană a simțit uneori că sensul vieții a pierdut sensul vieții pentru fiecare persoană, anumite valori sunt importante în viață dacă ne bazăm pe o singură valoare și numai această singură valoare umple sensul vieții pentru femei, de exemplu, este adesea despre creșterea copiilor, la bărbați pentru un loc de muncă, în momentul în care această valoare pierdem plecarea copiilor de acasă, pensionare, putem părea să

Deși mulți oameni cred că este pentru ei în viață, doar un singur lucru care acum este pierdut, de fapt, este că pentru ei, cel mai important, trebuie doar să fie făcut astfel încât să nu renunțe niciodată și să încerce să găsească tot ceea ce este important pentru tine în terapie, se spune adesea că fiecare persoană este susținută pe trei picioare principii sunt

Toate aceste trei domenii, atunci o persoană se dezvoltă și se construiește pe tot parcursul vieții, deși unii au nevoie de mai mult și alții mai puțin. Tot ce putem percepe un sens diferit al vieții noastre în domeniul relațiilor, iar celălalt în ceea ce privește munca etc. Este foarte bine să reflectați asupra sensului vieții voastre în raport cu mai multe dintre planurile voastre pierderea sensului vieții și noua dvs. căutare problema apare atunci când unul dintre planurile în care considerăm sensul vieții se prăbușește.

În acest moment trebuie să ne dăm seama că,

În ciuda acestui fapt, avem încă ceva să se sprijine numai atunci când cele trei zone se prăbușesc, aveți nevoie pentru a începe o nouă construcție, eventual o căutare dacă în acest moment este într-o stare în care vă simțiți că viața ta este plictisitoare și a pierdut simțul său, avem pentru tine câteva sfaturi despre cum să fie găsit din nou.

En este punto debemos darnos cuenta de que,

O mostră din care se găsește aici cum să găsiți sensul vieții gândiți-vă la ceea ce este important pentru voi în viață, ceea ce vă aduce bucurie și începeți să vă dedicați dacă aveți ideea că sensul vieții ar trebui să fie ceva spectaculos și impresionant, scăpați de ea. Mai bine te-ai concentra pe tot ceea ce veți găsi semnificativ și te face fericit apel familiarii dumneavoastră.

Prietenii nu aţi văzut sau prieteni din copilărie şi să ia ceva cu ei scrie o listă de zece lucruri pe care nu aţi făcut şi ar dori să încercaţi. Poate fi puenting, organizarea unei petreceri la domiciliu sau doar gătit supă de sparanghel este important să nu vă fie frică și să experimentați nu vă mai luați prea în serios și transformă totul într-un joc cu bucurie și ușurință, lucrurile merg mult mai ușor.