Visezi pentru un Sani Uriasi

Ani nu mă pot întoarce și o frumusețe naturală, cu timpul care se scurge. Cum fără a părăsi chirurgul, și cu masaj și plante medicinale crește și consolida bustul, aflați mai jos.

Cu timpul, sânii își schimbă compoziția. După pubertate constau din grăsimi, lactate žlijezdi și colagen, ceea ce le face rigide atunci când. Dar mai târziu, procentul glandelor lactate și colagenului scade, în timp ce procentul de țesut adipos crește, și acesta este principalul motiv pentru care femeile mai în vârstă piept în jos. Se pare că procesul de îmbătrânire țâțe inevitabil?

Beneficiile exercițiului

Mai jos vă oferim câteva rețete locale care vă vor înfrumuseța scindarea fără a merge sub noapte. Apoi, cu plantele din timpuri imemoriale au ajutat la creșterea moderată, creșterea și întărirea pieptului.

Puteți adăuga piept de ceai ca supliment piskavici. Ca și uleiul, feniculul nu este recomandat pentru utilizare, în special femeile însărcinate. Poate provoca avort spontan. În doze mai mari de o lingurita pe zi, fenicul este toksičam, în timp ce doze mai mici pentru a crește piept funcționează mai mult decât pozitiv.

Exercițiul potrivit poate sânii un pic pentru a consolida sau ridica. Sânii nu au mușchi, ci exerciții pentru piept, care întăresc mușchii din jur care îi țin, vă pot ajuta și afecta să fie mai strânși. De asemenea, îngrijirea și nutriția adecvată sunt importante pentru și pentru frumusețea sânilor. Pielea de pe piept este mai subțire și predispus la isušivanju, prin urmare, este necesar să se freca regulat lotiune sau crema, si pentru frumusetea lor sunt deosebit de importante vitaminele a, C și E. Și masaj-i bun, la fel ca restul corpului, pentru îmbunătățirea circulației.

Conform unor estimări, în lumea de astăzi mai mult de patru milioane de femei au sâni falsi, dintre care chiar și două milioane în Statele Unite. Vârsta medie a femeilor în piept pune implanturi este de 34 de ani, iar 90 la suta dintre ei fac asta după ce au purtat deja copii. Cele mai multe dintre ele cresc sânul pentru două dimensiuni ale unui cărucior, dar aproximativ șase la sută dintre femei sunt nemulțumite de noii sâni și apoi le readuc la starea anterioară.

Sex la sanii mai mari

Sună prea bine pentru a fi adevărat, dar este așa: sexul obișnuit crește sânii unei femei. Unul dintre studiile najopširnijih care a investigat legătura dintre sex și sănătate, realizat la Universitatea Queens din Belfast, a constatat că excitația sexuală a crescut fluxul de sânge, ceea ce poate contribui la creșterea sânilor chiar și cu 25%. În plus, în momentul atingerii vârfului se întâmplă un număr mare de reacții chimice și schimbări fizice în organism. Viteza de circulație atinge maximul pentru care sângele bogat în oxigen vine foarte repede în toate organele, inclusiv creierul și pieptul.

Patru exerciții eficiente pentru marirea sanilor naturale. Este vorba despre exercițiile verificate pe care le aveți cu un aspect mai atractiv vă oferă o poziție mai bună a corpului și sănătatea generală a organismului.

Dacă suferiți pentru că natura nu este înzestrată cu sâni mari, nu vă gândiți la operație sau nu implicați suplimente pentru a crește, ceea ce poate provoca mult mai multe daune decât ajutor înainte de a face tot ceea ce aparține unei proceduri sănătoase și sigure. Pieptul este posibil să crească și prin exercițiu chiar înainte de asta trebuie să vă familiarizați cu conceptele și modalitățile importante de a face acest lucru.

Nu trebuie să amestecați noțiunea de-mușchi piept și concept – glande mamare. În glandele mamare nu există mușchi care să crească, au o structură complet diferită. Creșterea žlijezdu lapte puteți doar chirurgical, deoarece acestea sunt atât de definite în mod natural.

Ce exerciții aveți nevoie

Creșterea și mușchii tensionați pieptul este destul de realist. Exercițiul fizic va ridica, va crește volumul sânilor în general și va da ton și aspect impresionant. Indiferent de dimensiunea glandelor lactate, aceste exerciții vă vor face sânii mai atrăgători.

Exercitarea numărul 1. Unul dintre exercițiile eficiente pentru creșterea volumului sânilor sunt considerate a fi ciupituri. Palmele trebuie așezate puțin mai largi decât lățimea umărului, picioarele puse împreună sau ușor separate. Faceți 3 serii pentru 15-20 de repetări.

Exercițiul numărul 2. Un alt exercițiu eficient pentru mărirea sânilor, sânul în condiții de casă este un exercițiu push-up-uri pe perete. Ia-o ușor și simplu. Puneți mâinile pe perete și faceți push-up-uri. Faceți 3 serii de 10 repetări. Exercițiile se fac încet, chiar foarte încet.

Numărul exercițiului 3. Cel mai eficient exercițiu pentru mărirea sânilor, sânul este următorul: stați pe podea sau pe minge (dacă doriți să ridicați sânii) și ridicați greutățile. 3 serii pentru 8-10 repetări. Exercitarea este ritm moderat.

Exercitarea numărul 4. Și la sfârșit este un alt exercițiu eficient cu aceste greutăți ale vaginului, pe care le obținem un piept contur clar. Funcționează în același mod ca și exercițiul anterior și 3 serii pentru 15-20 de repetări. Este într-un ritm moderat, greutățile libere nu ar trebui să fie prea dificile.

Înainte de a începe să faceți exerciții fizice, încălziți-vă mușchii și întindeți-vă. Aceste exerciții ar trebui să se facă de 2-3 ori pe săptămână, deoarece este ideal pentru piept. Nu exersați niciodată două zile la rând, deoarece mușchii dvs. au nevoie de timp pentru a se recupera.